Móniról

Szia! Mudra Móni vagyok, a Joyo arctorna program megalkotója.

2010-ben, amikor először találkoztam az arctornával még nem sejtettem, hogy évekkel később ez lesz a munkám és a szenvedélyem. Mostanra pedig már sok-sok embernek taníthattam meg az arc fiatalításának egyik leghatékonyabb, ugyanakkor 100%-ban természetes módszerét. Nagy öröm látni, hogy ezek az emberek már egészen másképp gondolkodnak az arcuk változásáról.

Akkoriban, túl a negyvenen, engem is foglalkoztattak az öregedés lassításának lehetőségei, és már akkor is kizárólag a természetes megoldások érdekeltek. Arckezeléseket nem próbáltam, de az otthoni bőrápolásban nagyon tudatos voltam. Kevés kozmetikumot használtam, amelyek mindig jó minőségű, naturális alapanyagokból készültek.

Aztán egyszer láttam egy videót, amiben egy ismert arctorna oktató az arc izmainak erősítéséről, és ennek arcfiatalító hatásairól beszélt. Azonnal megfogott. Hihetetlenül logikusnak tűnt: ha testedzéssel a test feszes és tónusos, nyújtással pedig hajlékony és rugalmas marad, akkor az arcizmok edzésével az arcon is ugyanez történik.

Elkezdtem kutatni a témában, és megkerestem azokat az arcizom-edzési módszereket, irányzatokat, amelyek számomra hitelesnek, hatékonynak és működőképesnek bizonyultak. Rengeteget tanultam, magamon gyakoroltam, és az elmúlt években kialakítottam a saját programomat, amit azóta is tanítok, tesztelek és folyamatosan tökéletesítek.

Ez idő alatt rengeteg csodálatos élmény és eredmény született: arcok kisimultak, ajkak és barázdák töltődtek, szemhéjak és állvonalak feszesedtek, bőrképek javultak, szexi orcák fejlődtek. Barátoktól, ismerősöktől érkező dicsérő szavak és számos kozmetikus pozitív visszaigazolása bizonyította már a szorgalmasan gyakorlók látványos változásait.

Egy kedves tanítványom szavaival élve: “Az arctornát minden nőnek receptre írnám fel!”

Tarts velem, mutassunk példát és maradjunk szépek természetesen!

Móni

Egy mosolygós portré fotó Móniról