Bemutatjuk a Joyo ajánlói programját

Izgalmas hírünk van: elindítottuk a Joyo új ajánlói programját! Oszd meg az örömöt, ajánld a Joyo-t ismerőseidnek, és cserébe ingyenes hónapokat kaphatsz előfizetésedhez.

Mudra Móni
joyoupdate

Sziasztok Joyo rajongók!

Örömmel jelentjük be, hogy mostantól minden előfizetőnk számára elérhetővé tettük az új ajánlói programunkat! Szeretnénk, ha minél többen felfedeznék a Joyo előnyeit, és ennek érdekében szeretnénk jutalmazni azokat, akik segítenek népszerűsíteni a szolgáltatásainkat.

Tehát, ha imádod a Joyo-t és szeretnéd ajánlani másoknak is, most ingyenes hónapokat kaphatsz minden olyan új előfizető után, aki a te személyes ajánlói linkeden keresztül csatlakozik hozzánk. ❤️

Hogyan működik az ajánlói program?

  1. Bejelentkezés után megtalálod az egyedi ajánlói linkedet a Joyo főképernyőjén.
  2. Oszd meg a linkedet bárhol, ahol szeretnéd: e-mailben, Facebookon, Instagramon, weboldalon, fórumokon, blog bejegyzésben, SMS-ben, vagy akár papíron.
  3. Ne felejts el írni néhány szót arról, hogy miért ajánlod a Joyo-t!
  4. Ha valaki a te linkeden keresztül érkezik a Joyo oldalára és előfizet, automatikusan kapsz egy ingyenes hónapot, amit levonunk a következő számládból.
  5. A jutalom hónapok halmozhatók: minél több új előfizetőt hozol, annál több ingyenes hónapot kaphatsz.

Fontos, hogy csak akkor kaphatsz jutalom hónapokat, ha van aktív Joyo előfizetésed, és az előfizetésed megszűnése után a fel nem használt jutalompontok elvesznek. Viszont az ajánlói linked az előfizetés lemondása után továbbra is a tiéd marad, így a korábban megosztott linked az előfizetésed aktiválása után újra hozhat jutalom hónapokat neked.

Minden sikeres ajánlásról automatikus e-mailben fogunk tájékoztatni.

További részletekért nézd meg a Szerződési Feltételek oldalunk "Ajánlói program" szakaszát!

Tegyünk együtt a fenntartható, természetes szépülésért, és legyünk minél többen az arctornások táborában! ☀️


Tornázd feszesre az arcodat!

Regisztrálj a Joyo arctorna programba, ahol saját tempódban haladva megtanítalak arctornázni és vezetett edzésekkel segítem a szépülésedet. Most bevezető áron, 50% kedvezménnyel az első 500 előfizetőnek.

Ha személyesen velem szeretnél arctornázni, gyere el a következő Arctorna Mónival workshopra, vagy jelentkezz a szeptemberben induló tréningre!