Ismerd meg a Joyo: Arctorna Mónival programot!

Mudra Móni
joyoarctorna

Biztos te is gondolkodtál már azon, hogy milyen módon lehet az arc fiatalságát minél hosszabb ideig megtartani beavatkozások nélkül. Évekkel ezelőtt, túl a negyvenen (több, mint 15 éve 🙈), engem is foglalkoztatott ez a téma, így folyamatosan kutattam a természetes megoldások után. Jó hírem van, mert megtaláltam az arctornát, és most megmutatom neked is ezt a szuper természetes módszert, ami épp ebben segít.

A korábban csak személyes részvétellel elérhető népszerű workshopjaimat sokak kérésére egy online programban is elérhetővé tettük, így ezentúl te tudod megszabni, hogy mikor fordítasz rá időt! Ráadásul a Joyo: Arctorna Mónival program elsajátítása után bárhol, bármikor el tudod majd végezni a gyakorlatokat, és a két kezeden kívül eszközökre sem lesz szükséged!

Bár néha én is úgy érzem, jó lenne megállítani az időt és a testünk öregedését, összességében azt vallom, hogy ahogyan a fiatalság gyönyörű, az idősödés különböző fázisai is éppen ilyen szépek lehetnek. Az öregedés nem más, mint az élet természetes útjának egyik állomása, amely előbb-utóbb mindenkit elér. Igaz, hogy sok minden múlik az adottságokon, a táplálkozáson, az életmódon és a testi-lelki egészségen, de az arcizmok erősségének megőrzése is kulcsfontosságú. Több mint 10 év tapasztalata alapján bátran állíthatom, hogy arctorna edzésekkel a ráncaid kisimulnak, az arcod megtartja fiatalos körvonalait, az arcbőröd frissebbé és egészségesebbé válik. Rendszeres edzéssel arcod akár 10–15 évvel is fiatalabbá válhat!

Móni arctorna közben
A képen Móni arctorna közben.

Mert természetes

Az arctorna egy 100%-ban természetes és biztonságos módszer arra, hogy arcod feszességét megőrizd. Nem jár műtéti beavatkozással, és nincsenek mellékhatások sem. Ahogy a test többi izmos része erősebbé, feszesebbé és rugalmasabbá válhat a megfelelő minőségű és mennyiségű edzéssel, ugyanígy az arc is. Ugyanakkor itt is vannak olyan kivételek, amikor nem ajánlott az arc ilyen típusú edzése. Erről a Joyo Kérdések és Válaszok oldalán olvashatsz.

Ez most arcjóga vagy arctorna?

Jogos a kérdés, érdemes tisztázni. Biztosan találkoztál már az arcjóga és az arctorna kifejezésekkel egyaránt. Nálam arctornát tanulhatsz, amely kifejezetten az izomépítésre összpontosít. De ne aggódj, ez nem jelenti azt, hogy valakinek "testépítői" izomköteg lesz az arcán! Egyszerűen arról van szó, hogy az izmok rendszeres, helyes és változatos edzésétől azok megerősödnek, és belülről feltöltik az arcot. Ennek eredményeképpen az arc tónusosabb, a bőr pedig feszesebb lesz.

Mennyi idő egy ilyen edzés?

Az időtartam végül is rajtad áll. Az első lépés természetesen az alapok és a gyakorlatok elsajátítása: ahogy minden új készség elsajátításához, ehhez is időre van szükség. De ne aggódj, mert semmi különös nehézség nincs benne. Ahogyan egy jó edzőnél megtanulhatod a mozdulatok helyes kivitelezését, itt is így lesz. Amikor már mennek az alapok, az edzés idejét te választhatod meg. A Joyo arctorna programban rengeteg gondosan tervezett, vezetett edzést találsz: a négy percestől egészen az ötvenöt percesig.

Megtérül

Igen, tudom, hogy az időd drága, az időd pénz. Éppen ezért nem mindegy, hogy mibe fekteted. Kényesen ügyelek arra, hogy a tanulás és az edzés minden perce hasznos legyen. Fókuszáltan, hatékonyan edzünk, miközben mégis jókedvűen dolgozunk. Az arctorna egy viszonylag gyorsan megtérülő befektetés. Sokéves tréneri tapasztalataim alapján bátran kijelenthetem, hogy már az első néhány edzés után is lehetnek részeredmények, és ezek a részeredmények igazán motiválóak tudnak lenni. De mindenképpen hosszabb távra tervezz! Ezzel együtt, fontos előre tudnod azt is, hogy az eredmények fenntartásához rendszeres edzés szükséges. Arra bíztatlak hát, hogy szánj magadra időt most, ha fontos neked, amit évekkel később a tükrödben látni szeretnél. Megéri az arcodat a lehető legtermészetesebb módszerrel fiatalon tartani.

“Móni nagy odafigyeléssel és szakértelemmel kísér végig a workshopon az alapokon, alig várom, hogy magam is gyakoroljak, az eredményekről nem is beszélve! Zseniális, logikus módszer, minden nőnek ismernie kéne!” — Bánosi Eszter
Móni arctornázik
A képen Móni arcmasszírozás közben.

Gyakorlás bárhol

A Joyo - Arctorna Mónival program segítségével előfizetéssel tanulhatsz és arctornázhatsz, amikor csak időd engedi. Az anyagok videón és szövegesen is magyarul elérhetők, így nem lesz nyelvi akadály a tanulásban. A teljes tartalom telefonról is hozzáférhető ha van internetkapcsolatod, tehát tornáztathatod az arcodat a kertben, vízparton, nappaliban, erdőben vagy akár az irodában is. Persze tűző napon semmiképp nem ajánlom, hogy tornázz!

Hány éveseknek?

A fiatal, ragyogó bőr sokakat még harmincas éveikben is elkísér, de vannak, akik már huszonévesen halvány mimikai ráncokat fedeznek fel. Mivel adottságaink, bőrápolási szokásaink és az életmódunk is eltérőek, ezért nem érdemes pontos korhatárt megjelölni az arctorna elkezdéséhez. Ugyanakkor minél hamarabb elkezded, annál kevesebb erőfeszítéssel őrizheted meg az arcizmaid erőnléti állapotát, és ezzel együtt az arcod feszességét, valamint a bőröd egészségét, fiatalságát. Idősebb korban, a már gyengébb és megereszkedett izmok miatt a kívánt eredmények eléréséhez sokkal több munkára lesz szükség. De sosem késő elkezdeni, íme egy lelkes visszajelzés a sok közül:

"Fantasztikus volt! 62 éves vagyok, de így is a gyakorlatok után nagyon látványos volt a változás az arcomon. Köszönöm Móni!" — Bakos Eta

Ezért lesz jó neked

Az arctorna a rövid és hosszú távú szépségápolás egyik legtermészetesebb módszere. Az edzésekkel eltöltött időnek nemcsak az arcodra, hanem a lelkedre is érezhetően jótékony hatása van. És ki ne lenne büszke arra, ha az évek múlásával az arcának látható öregedése helyett arctornával finomítaná a ráncokat, hosszan megőrizné arca feszességét és hatékonyan bánna el a tokával is?


Próbáld ki a Joyo: Arctorna Mónival programot, most még 50% kedvezménnyel!