Mini edzések az arctorna suliban és rugalmasabb edzésprogramok

Mudra Móni
joyoupdate

Újabb két funkcióval bővült a Joyo! Az egyik a gyakorlatok elsajátításában és tökéletesítésében segít, a másik pedig az edzést teszi változatosabbá.

Mini edzések a gyakorlatok tökéletesítésére

A suliban a gyakorlatok tanulása közben korábban nem volt lehetőség a videók mellett gyakorolni a frissen megtanult feszítéseket, ezért sokan idő előtt átugrottak az edzésekre. Habár a hanganyagos edzésekben folyamatosan segítek a tanultak ismétlésében, fontosnak tartom, hogy már tanulás közben is legyen lehetőség az azonnali gyakorlásra.

Ezért mostantól a „Gyakorlatok” fejezetben a videók alatt mini edzést is találsz. Ezekkel a néhány perces edzésekkel nemcsak a tanultakat tudod gyakorolni, hanem az izmokat is fokozatosan erősítheted, felkészítve őket a későbbi, erősebb edzésekre. Később is bármikor visszatérhetsz ezekhez a gyakorlatokhoz, amikor csak szükségét érzed.

arctorna videó mini edzéssel

Tetszőleges sorrendben végezhető edzésprogramok

Korábban kaptunk néhány visszajelzést azzal kapcsolatban, hogy jó lenne tetszőleges sorrendben elérni az edzésprogramokban található edzéseket. Nos, a kezdeti folyamatos haladás és a lakatok szerepe természetesen nem véletlen: a tudatosan megtervezett edzések lépésről lépésre segítenek eljutni a haladó szintig. Az edzések során ugyanis nem elég csupán a helyes izomfeszítésekre figyelni egy-egy arctájon. A suliban megtanult alapok összehangolt munkája szükséges a hatékony és biztonságos izomfejlesztéshez, ami kezdőként nem egyszerű.

De miután már végigtornáztad a teljes programot és elég gyakorlatot szereztél, nem biztos, hogy szükséged lesz a kötött sorrendre. Ezért az edzésprogram befejezése után mostantól átválthatsz "szabad" üzemmódba, és tetszés szerint válogathatsz az edzések között. Az erre szolgáló gombot az edzéslisták felett találod.

Tehát ezután már a programok hosszú edzéseit is ugyanúgy szabadon érheted el, mint a rövid és villám edzéseket.

Az edzéslisták felett található új gomb.

Fedezd fel az új funkciókat, és küldd el nekünk a tapasztalataidat! Készen állsz a gyakorlásra?


Próbáld ki a Joyo: Arctorna Mónival programot, most még 50% kedvezménnyel!