Új lazító, szépítő és stresszoldó relaxáció a Joyo-ban!

A rohanó és sokszor stresszes hétköznapokban elengedhetetlen, hogy időnként megálljunk és önmagunkra figyeljünk. Ezt a lassulást támogatva, mostantól nemcsak változatos arctorna edzéseket találsz a programban, hanem szuper relaxáció is támogatja az egészséget és a szépséget.

Mudra Móni
joyoszépségegészségrelaxáció
lazito-szepito-relaxacio

Az elme csendesítése nem mindig könnyű feladat, különösen a modern élet zajos és gyors tempójában, de vannak technikák, amelyek segítenek abban, hogy lelassítsunk és nyugalmat találjunk.

A tudatos, mély légzés nagyon hatékony módja lehet az elme elcsendesítésére és a stressz oldására. A légzés lelassítása, a belégzésre és a kilégzésre irányított figyelem sokat segít az ellazulásban, és jelen lenni a pillanatban anélkül, hogy az agyunk minden irányba száguldana. Ráadásul ezt minden eszköz nélkül bárhol és bármikor végezhetjük.

Jótékony hatások

A napi rövid relaxációs gyakorlatoknak számos jótékony hatása van. A jelenleg elérhető kutatások és az emberek személyes tapasztalatai alapján a rendszeres relaxáció és a stressz csökkentése nemcsak az általános közérzetre és az egészségre van pozitív hatással, hanem a bőr állapotára és a szépségre is. Íme néhány szépségre gyakorolt hatás:

Stressz csökkentése
A stressz hatással van a bőr állapotára. Krónikus stressz esetén a szervezetünk több kortizolt (stresszhormont) termel, ami gyulladáshoz, pattanásokhoz és más bőrproblémákhoz vezethet. A relaxáció és a meditáció segít csökkenteni a stresszt, ami pozitív hatással lehet a bőrre.

Jobb alvás
A rendszeres relaxáció segíthet javítani az alvás minőségét. A megfelelő alvás kritikus a bőr egészségének fenntartásában, mivel ez az az időszak, amikor a bőrsejtek regenerálódnak és javítják a nappali károsodásokat.

Fokozott vérkeringés
A meditáció és a mély légzés segít a vérkeringés javításában, ami oxigént és tápanyagokat juttat a bőrsejtekhez, elősegítve a ragyogó és egészséges bőrt.

Önmagunk elfogadása
A meditáció és a mindfulness gyakorlása segít jobban elfogadni önmagunkat, beleértve a fizikai megjelenésünket is. Ez önbizalmat ad, ami szintén hozzájárul a belső szépséghez és a jó kisugárzáshoz.

Összefoglalás

Relaxációs és meditációs gyakorlatok rendszeres végzésével csökkentheted a testi feszültségeket és növelheted a tudatosságodat, amely hasznos lehet a stresszkezelésben, a mentális egészség és a teljes életminőség javításában.

Napi rövid relaxációkkal, egészséges életmóddal, rendszeres arctornával, okosan kialakított bőrápolási rutinnal együtt pedig elképesztően pozitív változásokat érhetsz el az arcod fiatalságának megőrzésében is.

Használd az új Joyo relaxációt napközben vagy elalvás előtt! Joyo előfizetőként itt éred el.


Tornázd feszesre az arcodat!

Regisztrálj a Joyo arctorna programba, ahol saját tempódban haladva megtanítalak arctornázni és vezetett edzésekkel segítem a szépülésedet. Most bevezető áron, 50% kedvezménnyel az első 500 előfizetőnek.

Ha személyesen velem szeretnél arctornázni, gyere el a következő Arctorna Mónival workshopra, vagy jelentkezz a szeptemberben induló tréningre!