Újdonságok az edzés lejátszóban

Vajda Gábor
joyoupdate

Örömmel jelentjük be a Joyo edzések audiolejátszójának új frissítéseit, amelyeket a visszajelzéseitek alapján fejlesztettünk ki!

Képernyőfotó a Joyo megújult edzés lejátszójáról
A megújult lejátszóban lehetőség van többféle módon lépkedni az edzések hanganyagában, és a lejátszó bezárás után is emlékszik arra, hogy hol tartottál.

Az egyik legtöbbet kért funkció a hanganyagban való visszatekerés lehetősége volt. Most már van mód a fejezetek elejére ugrani, 10 másodperces lépésekben előre-hátra lépkedni, illetve egy csúszkával tetszőlegesen navigálni az edzések anyagában. Egy fontos korlátozás azonban van: mivel a teljes edzést végig kell dolgozni, nem ugorhatod át azokat a részeket, amik még nem játszódtak le.

Többen kértétek azt is, hogy az edzést onnan lehessen folytatni, ahol az megszakadt (például a lejátszó ablak véletlen bezárása miatt, vagy ha visszamész egy leckéhez információért). Mostantól a lejátszó emlékszik a legutóbbi pozícióra. Ha elhagyod a gyakorlatot, és 12 órán belül visszatérsz, ott folytathatod, ahol abbahagytad. (Fontos, hogy ez a funkció nem működik több eszköz vagy böngésző között, vagyis csak azon az eszközön fog emlékezni a program, amin az edzést elkezdted.)

Végül pedig egy kis csinosítás is történt: a lejátszó képernyő tisztább és rendezettebb lett.

Hogy tetszenek az újítások? Próbáld ki őket, és ne felejts el visszajelzést adni nekünk, ha bármit találsz, ami nem működik. Várjuk a véleményedet!


Próbáld ki a Joyo: Arctorna Mónival programot, most még 50% kedvezménnyel!