Miért fontos a jó tervezés rövidebb edzések esetén?

Mudra Móni
arctornajoyo

Azt tapasztalom, hogy időhiány miatt gyakran elmarad a tervezett arctorna, vagy épp csak egy-egy arctáj edzésére jut idő. A rendszeres edzés pedig kulcsfontosságú az izomfejlődés és az arc feszességének fenntartása szempontjából.

Idő hiányában a teljes edzések helyett célszerű rövidebb edzéseket beiktatni, de azokat érdemes minden esetben gondosan megtervezni. Egy átfogó arctorna edzés a homloktól a nyakig minimum 45-50 percet vesz igénybe, amit időben zsugoríthatunk, ha összehangolt arctáj fókusszal dolgozunk. Minél rövidebb egy edzés, annál fontosabb a módszeres tervezés a hatékonyság érdekében.

Gyakorló arctornászként ez nem egyszerű feladat, ezért, hogy megkönnyítsem a tervezést, készítettem egy tíz rövidített edzésből álló csomagot. A teljes edzések mellett így a különböző arctáj fókuszú edzésekből, a problémás területeket figyelembe véve, a saját igényeid szerint válogathatsz.

Az új harminc perces edzések hetente érkeznek majd, amiből az első négy már elérhető a Joyo programban minden előfizetőnek.


Próbáld ki a Joyo: Arctorna Mónival programot, most még 50% kedvezménnyel!