Ránctalanító homlok gyakorlat

Homlok gyakorlat, amivel kisimíthatod a ráncokat, visszaemelheted a megereszkedett szemöldököd és visszahúzhatod a felső szemhéjakat.

Mudra Móni
joyoarctorna
Illusztráció a helyes homlok takarásról
Így takarj és védd a bőröd gyakorlat közben a ráncolódástól.

Nap mint nap számos mimikát használunk, amelyek idővel sajnos ráncok formájában nyomot hagynak az arcon. Ilyen például a szemöldökök gyakori felhúzása, ami előbb-utóbb vízszintes vonalakat képez a homlokon.

Szerencsére van néhány hatékony és természetes megoldás a megelőzésre, de a már meglévő ráncok kezelésében is sokat segítenek.Íme egy szuperegyszerű izom erősítő gyakorlat, amit naponta akár többször is elvégezhetsz.

Takarás

Tedd a tenyeredet vízszintesen a homlokodra úgy, hogy az egész homlokodat takarja, majd tedd rá a másik tenyeredet is. Sima bőrre helyezd, és ne hagyj semmilyen részt takaratlanul!

Gyakorlat

Emeld fel mindkét szemöldököd magasra (mintha csodálkoznál) és próbáld azokat folyamatosan felfelé tolva tartani, miközben lassan tízig számolsz. Lazíts, majd ismételd meg a gyakorlatot háromszor! Ügyelj arra, hogy mindkét szemöldököddel végig egyformán dolgozz, és feszítés közben ne csússzon el a takarásod.


Tornázd feszesre az arcodat!

Regisztrálj a Joyo arctorna programba, ahol saját tempódban haladva megtanítalak arctornázni és vezetett edzésekkel segítem a szépülésedet. Most bevezető áron, 50% kedvezménnyel az első 500 előfizetőnek.

Ha személyesen velem szeretnél arctornázni, gyere el a következő Arctorna Mónival workshopra, vagy jelentkezz a szeptemberben induló tréningre!