Új szokáskialakító edzések a Joyo arctorna programban

Mudra Móni
arctornajoyo

Az arctorna gyakorlatainak elsajátítása után a legnagyobb kihívást sokunknak az jelenti, hogyan illesszük be az edzéseket a rutinunkba. Pontosan tudom, milyen nehéz ez: szükség van motivációra, tudatos tervezésre, világos célokra, jó adag fegyelemre és még több kitartásra.

De van még egy fontos tényező: mégpedig, hogy mennyire könnyű vagy nehéz a lépés, ami az edzés megkezdéséhez kell. Minél kisebb a súrlódás, annál valószínűbb, hogy elvégezzük a betervezett edzést. Ha pedig következetesen mindig "megjelenünk" az edzésen, az hamarosan szokássá válik, és így sokkal könnyebb és természetesebb lesz a rendszeres arctorna.

Mostantól nincs több kifogás! 😉 Készítettem nektek egy tíz nagyon rövid edzésből álló csomagot, amit még akkor is be fogsz tudni illeszteni a napi rutinodba, ha nagyon nagyon (nagyon) elfoglalt vagy. Ezek az edzések 8-10 percesek, különböző problémákra fókuszálnak, és még hatékonyak is. Végezd őket rendszeresen, és az új rutin mellett fittebb arc, nagyob elégedettség és önbizalom lesz a jutalom! Az pedig már csak hab a tortán, hogy ezután már gyerekjátéték lesz az átállás a hoszabb edzésekre.

Hogyan csináld

Kezdő vagy újrakezdő arctornásként végezz naponta egy rövid edzést, lehetőleg mindig ugyanabban az időben (vagy egy már jól működő másik rutinhoz kapcsolva)! Választhatod bármelyik szokáskialakító edzést, vagy villámedzést. Néhány hét elteltével az arctorna szokássá válik, ami azt jelenti, hogy rendszersen, erőfeszítés nélkül, szinte automatikusan fogsz hozzáfogni.

Ezután, ha úgy érzed, válts át fél órás edzésekre, majd később a teljes, 45 perces edzésprogramokra. A rendszeresség fontosabb, mint az edzések hossza vagy keménysége, ezért úgy válassz edzést, hogy a rendszeresség megmaradjon! A cél, hogy soha ne szakítsd meg a szokást. 🔥

A szokáskialakító edzéscsomagot Joyo előfizetéssel érheted el az alkmazásban a szokásos helyen, az edzések képernyőn.


Próbáld ki a Joyo: Arctorna Mónival programot, most még 50% kedvezménnyel!